moroccanoil bij intercoupe

het verhaal van moroccanoil begon toen mede-oprichter, Carmen Tal op reis was. Na een kleurbehandeling die haar haar zwaar beschadigde, bracht een vriend haar naar een salon waar ze een verbazingwekkende oliebehandeling kreeg. Het resultaat was dat haar haar onmiddellijk getransformeerd werd van beschadigd tot glanzend, glad en handelbaar. Geïnspireerd door de ongelofelijke resultaten, stelde Carmen zich tot doel om deze unieke oliebehandeling en de voordelen ervan met vrouwen over de hele wereld te delen. Moroccanoil was geboren.
Wat ooit begon als één enkel, revolutionair product ( de moroccanoil treatment) in de beauty-industrie, is nu uitgegroeid tot een volledige lijn van haar- en lichaamsproducten. Allemaal op basis van voedende, antioxidantrijke arganolie, die zo kenmerkend is voor het merk. moroccanoil leggen zich volledig toe op het leveren van de hoogste kwaliteit haar- en lichaamsproducten, die ervoor gezorgd hebben dat Moroccanoil een van de meest iconische merken werd in de beautywereld, in een tijdspanne van minder dan 10 jaar.
nu ook in uithoorn bij ons verkrijgbaar de moroccanoil bodylijn!
Moroccanoil blijft innoveren en heeft haar assortiment uitgebreid met een collectie lichaamsproducten die elk verrijkt zijn met de bekende arganolie en diverse andere verzachtende en verzorgende ingrediënten. Moroccanoil Body is een luxe collectie geïnspireerd op het Mediterrance Zeegebied. De gepatenteerde formules voeden de huid, geven haar een natuurlijke glans en zorgen voor onweerstaanbare schoonheid. Ontdek de verschillende geurcollecties: Fragrance Originale, Fleur d’Oranger en Fleur de Rose.