Stylisten

Ons Team

Mijn naam is Natascha en ik ben sinds 1988 werkzaam bij Intercoupe, en vanaf 2000 ben ik eigenaresse van deze zaak. Ik ben getrouwd en heb een dochter. Mijn hobby's zijn sporten, musical spelen en gezellige uitjes. Wat mijn werk betreft wordt ik blij van klanten die open staan voor een verandering, qua kleur en model. als ze zeggen wat zou jij doen met mijn haar?..... Heerlijk! Kom maar op. Verder vind ik föhnen van lang haar ontspannen om te doen. Onlangs heb ik een krullenknip cursus met veel enthousiasme gedaan. Mijn werkdagen zijn Maandag, woensdag en zaterdag.
Natascha
Topstylist
Mijn naam is Stephanie, sinds 2004 ben ik werkzaam bij Intercoupe, met 1 tussen jaar in een andere salon, ben ik in 2019 weer terug gekomen. Ik ben getrouwd en heb 2 zoons. Mijn hobby's zijn uit eten gaan, leuke dingen doen met mijn gezin en tuinieren. Op mijn werk krijg ik energie van het zetten van een hoofd vol met folies, en mensen met krullen heb ik graag in mijn stoel. Mijn werkdagen zijn donderdag en vrijdag.
Stephanie
Topstylist
Hi ik ben Rosie, ik ben 15 jaar oud en ik werk sinds december 2021 bij Intercoupe.ik zit zelf nog op de middelbare school in klas 3 dus ik volg nog geen kappersopleiding wat ik wel van plan ben! ik heb al veel geleerd sinds ik bij intercoupe ben en ben van plan nog veel meer te leren. ik kom uit een gezin van 5, en mijn moeder is ook kapster daardoor ben ik het vak leuk gaan vinden. ik werk elke zaterdag en vind het heel gezellig met de meiden van intercoupe. ik hoop jullie snel te zien in de kapsalon.    
Rosie
Salon assistent

Afspraak maken met één van onze stylisten?

Boek nu via Salonhub!

Bel ons op: