Z.one concept bij Intercoupe

z.one concept

 

Van de vele lijnen die z.one concept te bieden heeft verkopen wij de Milskhake producten. deze lijn bestaat uit shampoos, conditioners en leave in conditoners. wat het verschil maakt met andere merken is dat wij dit product costum made kunnen maken in een vorm van bijvoorbeeld een conditioner voor thuis of wat dacht je van een kleur cocktail in de salon in uithoorn?
Ook gebruiken wij de creative en smoothie semi kleuring.  met deze serie kunnen wij oneindig veel kleuren maken en geen uitdaging is ons te gek.
FILOSOFIE
De filosofie achter elk z.one concept™ haarverzorgings- en kleurproduct is om het haar terug te brengen in de natuurlijke staat. Van verzorging tot styling tot bleach en haarkleuringen, onze producten gaan verder om het haar te behandelen en te conditoneren. Ons geheim? De juiste combinatie van natuurlijke ingrediënten en de laatste innovaties op het gebied van haarverzorging en haarkleurtechnologie.
GESCHIEDENIS
z.one concept is in 1999 opgericht door Ivano Panzeri in Italië – Italië staat bekend als één van de meest concurrerende markten in Europa op het gebied van haarverzorging. Het merk z.one werd snel herkend door experts uit de branche vanwege de innovatie.
Panzeri’s doel was om haarstylisten te benaderen op een vernieuwende wijze om succes te behalen door technologische vooruitgang en effectieve commerciële en marketingstrategieën. Met dit businessmodel heeft z.one concept snel een significant deel van de Italiaanse markt veroverd en nu exporteert zij het merk aan 46 landen.
z.one concept biedt een superieure reeks van producten, heeft een actueel educatieprogramma voor de stylist en de mogelijkheid om deel te nemen aan het z.one business lab. Wij staan voor betere communicatie tussen hairstylisten en hun klanten. Dit leidt tot hogere inkomsten en meer succes.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor milk_shake direct color"

 

 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor milk_shake shampoo"