Boek een afspraak!

Balmain bij Intercoupe

Balmain Paris Hair Couture

Bij ons in de salon in uithoorn vind je meerder mooie merken waaronder Balmain hair couture. wij verkopen Shampoos en conditioners maar ook hele mooie giftsets en de gewilde ( seizoens gebonden) limited cosmetic bags spaar jij ze al?

Afbeeldingsresultaat voor balmain hair couture limited edition cosmetic bag
Ook verkopen wij de balmain hair couture hair dress, memory hair, half wigs en de catwalk pony tails. wil je liever de uitgebreide collectie zien? neem dan eens een kijkje bij Balmian hair couture boutique op de raadhuisstraat 49 in Amsterdam. daar staat onze collega Jaimylee en zij is gespecialiseerd in deze mooie manier van haarverlenging.

Afbeeldingsresultaat voor balmain hair dress

MEER DAN 40 JAAR PROFESSIONELE ERVARING

Als onderdeel van het Balmain Paris fashion label heeft Balmain Paris Hair Couture meer dan 40 jaar ervaring in het combineren van haarproducten met de laatste catwalk trends. De collecties zijn geïnspireerd op de allerlaatste backstage geheimen en weerspiegelen alles wat een vrouw nodig heeft om de ultieme catwalk geïnspireerde look te creëren. In de afgelopen 40 jaar heeft Balmain Paris Hair Couture waardering verkregen op het gebied van luxueuze kwaliteitsproducten. Balmain Hair let nauwkeurig op elk detail en ook perfectie is erg belangrijk en Balmain Paris Hair Couture doet voortdurend onderzoek naar het creëren van nieuwe applicatie technieken om de beste kwaliteit te garanderen, terwijl onze trotse en rijke geschiedenis altijd gerespecteerd wordt.

Alle collecties bestaan uit een kleine, maar complete lijn van enkel de bestverkochte producten. Onze design-, productie- en retail teams leggen continu de lat hoger om zo te zorgen voor uitmuntende kwaliteit. De lange termijn visie die gebaseerd is op onze geschiedenis, creativiteit en innovatie stuurt het succes van Balmain Paris Hair Couture en verzekert een veelbelovende toekomst.

IN DE MEDIABalmain Paris Hair Couture wordt omarmd door de grootste session stylisten, influencers en beroemdheden wereldwijd. De producten kunnen worden terug gezien in de grootste druk en online publicaties, waar de kwaliteit en signature scent door zowel editors als industrie professionals wordt erkend als pure luxe. Er is geen ander haarmerk zo sterk gelinkt met mode. De komst van Olivier Rousteing heeft Balmain Paris in de spotlight gezet. Sinds hij benoemd is tot Creatief Directeur, heeft Balmain wereldwijde bekendheid verworven met een grote en gevarieerde basis van volgers. Balmain Paris Hair Couture borduurt voort op dit enorme succes en blijft trouw aan het erfgoed dat meer dan 45 jaar geleden begon.

Afbeeldingsresultaat voor balmain hair couture"